(Ανα)δειξε τι ξέρεις.  Βρες Δουλειά.

Με απλά λόγια, εδώ μπορείς να αναδείξεις τον εαυτό σου όπως θέλεις, να διεκδικήσεις θέσεις εργασίας που πάντα ήθελες και χωρίς να ψάχνεις μόνος σου.

Καταρχάς, το Βιογραφικό σου.

Πάτα στις τελίτσες για να δεις αναλυτικά την κάθε ενότητα

Θα σου πάρει κάτι λιγότερο από 5 λεπτά για να φτιάξεις το online Βιογραφικό σου και είναι ένας μοναδικός τρόπος για να αναδείξεις τον εαυτό σου. Είναι μοναδικός γιατί πρώτα απ” όλα μπορείς να το συμπληρώσεις όπως θέλεις, να γράψεις ό,τι θέλεις και να τονίσεις ό,τι εσύ θέλεις και οι εταιρείες δεν χρεώνονται για να σε βρουν. Έτσι αποκτά πραγματικό νόημα ύπαρξης.

Ο τρόπος που σχεδιάσαμε την εμφάνιση του Βιογραφικού σου είναι ανθρωποκεντρικός και βασισμένος σε μελέτες UI & eye-tracking patterns, ώστε να ξεχωρίζουν τα σημαντικά, τα διαφορετικά, τα ουσιώδη.

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ

Διάβασε ένα χρήσιμο άρθρο που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το Βιογραφικό σου.

Ικανότητες

Αυτό που πραγματικά μετράει

Οι ικανότητες (skills) είναι το τι ξέρεις να κάνεις καλά πέρα από σπουδές, πτυχία και προϋπηρεσία. Και πιθανότατα είναι αυτά που απολαμβάνεις περισσότερο. Οι εταιρείες πλέον εκτιμούν όλο και περισσότερο το πόσο απολαμβάνει κάποιος εργαζόμενος αυτό που κάνει γιατί απλούστατα αυτό σε κάνει πιο αποδοτικό και διατηρεί ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον εργασίας.

Σε προσωπικό επίπεδο, το να βρεις μια δουλειά που να είναι αυτό που σου αρέσει είναι ότι κοντινότερο υπάρχει στην έννοια Ιδανική Δουλειά. Αξιοποίησε λοιπόν σωστά αυτή την ενότητα του βιογραφικού σου.

Μοιράσου τη γνώση

Ανάδειξε τον εαυτό σου

Στο Jobmeup μπορείς να γράψεις ένα άρθρο (ή περισσότερα) πάνω στο αντικείμενο σου, στο μεράκι σου. Με αυτόν τον τρόπο προβάλεις τον εαυτό σου, κερδίζεις σημαντική προβολή και ταυτόχρονα βοηθάς τον κλάδο σου να αναπτυχθεί.

Τα άρθρα αυτά προβάλλονται σε χιλιάδες ανθρώπους στην κεντρική σελίδα, στο Blog, στα newsletter καθώς και στα social media.

Μάθε περισσότερα για το πως να μοιραστείς την γνώση και να προωθήσεις τον εαυτό σου.

Job Alerts

Άσε εμάς να ψάχνουμε για σένα & κάθε πρωί με τον καφέ σου θα λαμβάνεις τις αγγελίες που σε ενδιαφέρουν.

Μπορείς να ενημερώνεσαι με email για όσες αγγελίες ταιριάζουν με τα κριτήρια που σε ενδιαφέρουν. Μπορείς για παράδειγμα να δημιουργήσεις ένα Job Alert για full-time θέσεις εργασίας στο Κέντρο της Αθήνας που ανήκουν στη κατηγορία Marketing & Διαφήμιση.

Μπορείς να ρυθμίσεις όσα Job Alerts θέλεις, και να ρυθμίσεις τη συχνότητα που θα τα λαμβάνεις. Τα email των Job Alerts είναι σχεδιασμένα ώστε να μην σου καταναλώνουν περιττά MB και να είναι εύκολα φιλτραρίσιμα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πληρώνω κάτι;

Όχι, απολύτως τίποτα. Και ούτε πρόκειται ποτέ. Το μόνο που θέλουμε το Jobmeup να είναι όπως το θέλεις εσύ. Εύκολο, ευχάριστο, γρήγορο και αποτελεσματικό.

Μπορώ να επεξεργαστώ το Βιογραφικό μου αφού το δημοσιεύσω;

Φυσικά, μπορείς να κάνεις όσες αλλαγές θέλεις, όποτε θέλεις. Είναι κάτι που σου προτείνουμε να κάνεις συχνά, ώστε να παραμένει πάντα ενήμερο.

Μπορώ να κρύψω ή να διαγράψω το Βιογραφικό μου;

Ναι, και ναι. Από το My Account > Το Βιογραφικό μου μπορείς και να κρύψεις το Βιογραφικό σου (και να το επανεμφανίσεις) ή να το διαγράψεις οριστικά.

Μπορώ να δημιουργήσω περισσότερα από ένα Βιογραφικά;

Ναι. Όσα θέλεις.

Έκανα Αίτηση σε μια αγγελία. Πού θα λάβω την απάντηση;

Στο email σου. Νομίζουμε είναι πολύ προτιμότερο από το να αναγκάζεσαι να επισκέπτεσαι συνεχώς το site για να ελέγχεις τα μηνύματά σου.

Μπορώ να κάνω το Βιογραφικό μου αγγελία προσφοράς εργασίας;

Αυστηρά όχι. Είναι από τα λίγα πράγματα που είμαστε τόσο αυστηροί. Είναι πολύ προτιμότερο αν το σκεφτείς να φτιάξεις σωστά το Βιογραφικό σου.

Εάν έχεις περισσότερες απορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας.