Γίνε έμπνευση.

Μετάδοσε τις γνώσεις σου & τις εμπειρίες σου.

Μοιράζοντας τη γνώση, εσύ κερδίζεις προβολή ενώ ταυτόχρονα βοηθάς την ανάπτυξη του κλάδου σου. Η πλειοψηφία των θέσεων εργασίας απαιτούν ταλέντο και ικανότητες που κερδίζεις “μέσα στη δουλειά”. Και όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, το ξέρεις καλύτερα και μπορείς να το μεταδόσεις καλύτερα από κάθε άλλον.

Οι εργοδότες μπορούν να εκτιμήσουν τις γνώσεις σου (άσχετα από τίτλους σπουδών) μέσα από ένα άρθρο σου και να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί σου. Tαυτόχρονα κερδίζεις προβολή σε προσωπικό επίπεδο, καθώς το άρθρο σου θα το διαβάσουν χιλιάδες επισκέπτες & χρήστες του Jobmeup. Γίνε η έμπνευση για νέα ξεκινήματα.

Δεν χρειάζεται να γράψεις μια διατριβή στο αντικείμενό σου – ένα άρθρο ενδιαφέρον για τους αναγνώστες σου είναι αρκετό. Για παράδειγμα, εάν είσαι ειδικός στην κατασκευή ποδηλάτων, δεν χρειάζεται να αναφέρεις τις τεχνικές που έχεις αφιερώσει χρόνια να μάθεις. Μπορείς όμως να γράψεις για πολύτιμα μαθήματα που πήρες προσπαθώντας ή τους τρόπους που κατάφερες να αποκομίσεις τις γνώσεις σου, ή π.χ. Τις σημαντικές ερωτήσεις που κάνεις σε έναν πελάτη πριν σχεδιάσεις το ποδήλατό του.

Γράψε το Άρθρο σου:

Εντελώς δωρεάν φυσικά.

Πρέπει να συνδεθείς για να γράψεις το άρθρο σου. Σύνδεση Αν δεν είσαι ήδη μέλος, μπορείς να κάνεις Εγγραφή σε λιγότερο από ένα λεπτό.