Βρες τους σωστούς ανθρώπους. Υπάρχουν.
Και είναι εδώ.

Φτιάξαμε το Jobmeup γιατί πιστεύουμε ότι για κάθε θέση εργασίας υπάρχει ένας ικανότατος άνθρωπος να την καλύψει που όχι μόνο είναι άρτια καταρτισμένος στο αντικείμενό του αλλά ταιριάζει και με την κουλτούρα της εταιρείας. Και το σχεδιάσαμε με τέτοιο τρόπο ώστε αυτές οι πληροφορίες να είναι ξεκάθαρες, μετρήσιμες και αληθινές.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά μπορείς να φτιάξεις την αγγελία σου εντελώς δωρεάν, όπως ακριβώς τη χρειάζεσαι ή και να δεις τα Βιογραφικά των χρηστών του Jobmeup ώστε να βρεις τον ιδανικό υποψήφιο. Μπορείς να διαχειρίζεσαι τις αιτήσεις στις αγγελίες σου, ενώ όλες οι αιτήσεις μπορούν να διασυνδεθούν και με το HRM πρόγραμμα που ήδη χρησιμοποιείς.

Ταυτόχρονα εκτός από τις αγγελίες, η ίδια η εταιρεία κερδίζει σημαντική προβολή μέσω του Jobmeup γιατί όλες οι αγγελίες διοχετεύονται real-time σε job search engines (π.χ. indeed), σε social media αλλά και μέσω του ίδιου του Jobmeup.

Όλα είναι γρήγορα, αυτοματοποιημένα και εντελώς δωρεάν ενώ η ομάδα του Jobmeup είναι συνεχώς στη διάθεσή σου αν χρειαστείς κάτι.

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ PDF

Η δημοσίευση αγγελίας είναι δωρεάν.

Διάβασε ένα χρήσιμο άρθρο που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις μια σωστή αγγελία.

Φτιάξε την αγγελία σου ακριβώς όπως χρειάζεσαι.
Και Δωρεάν.

Χωρίς περιορισμούς, με όσο χώρο χρειάζεσαι και ό,τι στοιχεία χρειάζεσαι.

Φτιάξε online την αγγελία σου μέσω μιας απλής φόρμας ακριβώς όπως τη θέλεις βάσει των αναγκών της κάθε θέσης εργασίας και δώσε το στυλ που εσύ επιθυμείς. Με όσα στοιχεία εσύ θέλεις. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Ξέρουμε καλά ότι η κάθε θέση έχει τις δικές της απαιτήσεις, συνεπώς, στο Jobmeup η βασική περιγραφή της Θέσης είναι στην ουσία μια λευκή σελίδα. Μπορείς να δομήσεις την αγγελία με Επικεφαλίδες, Bullets, Αριθμημένες λίστες, παραθέσεις και φυσικά κείμενο.

Όσο κείμενο χρειάζεσαι.

Online δημιουργία και καταχώρηση αγγελίας.

«Ναι γειά σας. Για μια καταχώρηση σας καλώ.» Το βαρέθηκες, έτσι;

Σχεδιάσαμε τη διαδικασία δημιουργίας και καταχώρησης μιας ή περισσότερων αγγελιών ώστε να είναι απίστευτα απλή και γρήγορη, και φυσικά να μην απαιτεί ειδικές γνώσεις. Ακολουθείς το δικό σου ωράριο, όχι το δικό μας. Εάν χρειαστείς όμως την παραμικρή βοήθεια, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή ή να μας στείλεις την αγγελία σου με email για να την δημοσιεύσουμε εμείς.

Online Καταχώρηση Αγγελίας

Γρήγορα και Χρήσιμα Εργαλεία Διαχείρισης.

Ωραία, έχεις 449 αιτήσεις. Άντε βγάλε άκρη!

Μέσα από το σύστημα διαχείρισης αιτήσεων στο Jobmeup μπορείς να δεις συγκεντρωτικά όλες τις αιτήσεις κάθε αγγελίας σου, να τις φιλτράρεις, να βαθμολογήσεις τον κάθε υποψήφιο, να δεις το βιογραφικό του, να κρατήσεις (ιδιωτικές) σημειώσεις, να απαντήσεις και να κατηγοριοποιήσεις κάθε αίτηση.

Όταν έρθει η ώρα να αποφασίσεις ποιος είναι τελικά ο ιδανικός υποψήφιος θα καταλάβεις πόσο χρήσιμη είναι η Ταξινόμηση κατά Βαθμολογία! Ουσιαστικά θα δεις μπροστά σου την απάντηση.

Και κάτι ακόμα! Μπορείς να κατεβάσεις όλες τις Αιτήσεις (με όλα τα δεδομένα τους) σε μορφή .csv. Αυτό το αρχείο μπορείς να το κάνεις import σε οποιοδήποτε πρόγραμμα HRM ή να το επεξεργαστείς στο Excel.

Πρόσβαση σε όλα τα Βιογραφικά

Μέχρι σήμερα πλήρωνες; Εδώ είναι Δωρεάν.

Εάν έχεις λογαριασμό στο Jobmeup μπορείς -δωρεάν- να δεις αναλυτικά όλα τα Βιογραφικά των χρηστών – μια κοινότητα που συνεχώς αυξάνεται.

Οι υποψήφιοι γνωρίζουν ότι οι εταιρείες έχουν δωρεάν πρόσβαση και λόγω της φιλοσοφίας «Online Κοινότητα» οι χρήστες του Jobmeup είναι περισσότερο ενεργοί και φροντίζουν να ανανεώνουν τα Βιογραφικά τους. Μπορείς να:

  • Φιλτράρεις τη λίστα των Βιογραφικών.
  • Ψάχνεις με keywords, ικανότητες ή και βάσει περιοχών.
  • Αποθηκεύεις τα Βιογραφικά που σε ενδιαφέρουν.
  • Προσθέτεις σημειώσεις.
  • Βλέπεις τους λογαριασμούς των χρηστών στα Social Media.
  • Κάνεις Download τα έντυπα Βιογραφικά των χρηστών.

Εάν έχεις οποιοδήποτε ενεργό πακέτο αγγελιών με ή χωρίς δημοσιευμένη αγγελία μπορείς να επικοινωνήσεις απ’ευθείας με όποιον υποψήφιο θέλεις.

Resumes Access

Περισσότερη Προβολή. Παντού.

search engine logos

Real-time Καταχώρηση σε Job Search Engines

Το Jobmeup είναι σε συνεχή σύνδεση με τα μεγαλύτερα Search Engines εργασίας της Ελλάδας και του Εξωτερικού (indeed, jooble jobs, κ.α.). Όλες οι αγγελίες προωθούνται συνεχώς (24/7/365) στις βάσεις δεδομένων των search engines και εμφανίζονται στις ψηλότερες θέσεις.

Έτσι κερδίζεις περισσότερη προβολή, περισσότερες αιτήσεις και περισσότερες πιθανότητες να βρεις τον σωστό εργαζόμενο.

Προώθηση Αγγελίας

Μπορείς να το φανταστείς σαν καμπάνια Διαφήμισης. Χωρίς τα κόστη.

Έτσι ακριβώς αντιμετωπίζουμε τις αγγελίες που επιλέγεις να προωθήσεις. Δημιουργούμε περισσότερη προβολή και περισσότερη διαφήμιση για την ίδια την εταιρεία προσεγγίζοντας απευθείας τους υποψήφιους μέσω email και της σελίδας του Jobmeup στο Facebook.

Φέρνει αποτέλεσμα και κοστίζει μόνο €9,90.

Και ακόμα…

Προφίλ Εταιρείας

Κάνε εύκολα κατανοητό το αντικείμενο της εταιρείας. Και την κουλτούρα της. Το κατά πόσο ένας εργαζόμενος ταιριάζει με την κουλτούρα, το μέγεθος και τις απαιτήσεις μια εταιρείας είναι ίσως το ίδιο σημαντικοί παράγοντες με τις γνώσεις και την εμπειρία. Χρησιμοποίησε λοιπόν έξυπνα την περιγραφή της εταιρείας.

Σε κάθε αγγελία μπορείς να προσθέσεις όσο αναλυτικά θέλεις το προφίλ της εταιρείας, το λογότυπο της εταιρείας καθώς και links για το website ή και λογαριασμούς σε social media. Πατώντας στο λογότυπο της εταιρείας, εμφανίζονται συνολικά όλες οι αγγελίες που έχεις δημιουργήσει.

Ακαριαίες Ενημερώσεις

Ενημερώνεσαι για όλες τις αιτήσεις τη στιγμή που γίνονται. Η κάθε αίτηση μπορεί να αποστέλλεται στο email σου ή να δρομολογείται σε κάποια εξωτερική σελίδα (πχ σε applications form στο site της εταιρείας) ή να λαμβάνεται και να διαχειρίζεται μέσα από το λογαριασμό σου στο Jobmeup.

Το email είναι μορφοποιημένο για να μην καταναλώνει περιττά mb και η email διεύθυνσή σου δεν εμφανίζεται στον υποψήφιο, προστατεύοντάς σε από διαφημιστικά μηνύματα.

Εμφάνιση και στον Χάρτη

Όταν δημιουργείς μια Αγγελία, μόλις συμπληρώσεις το προαιρετικό πεδίο «Τοποθεσία», το Jobmeup θα ψάξει και θα βρει που ακριβώς στο Χάρτη αντιστοιχεί. Δεν χρειάζεται να βάλεις ακριβή διεύθυνση. Μπορεί να αναγνωρίσει περιοχές όπως «Ακρόπολη, Αθήνα», «Μαρούσι», ή ακόμα και ολόκληρες πόλεις π.χ. «Θεσσαλονίκη».

Σκέψου πόσο χρήσιμο είναι αυτό για ΑμεΑ, για υποψήφιους που μετακινούνται με ΜΜΜ ή ακόμα και για υποψήφιους που επιθυμούν να εργαστούν σε μια εταιρεία ενώ ζουν σε μια κοντινή πόλη.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να επεξεργαστώ μια αγγελία αφού δημοσιευτεί;

Φυσικά, μπορείς να κάνεις όσες αλλαγές θέλεις κατά τη διάρκεια εμφάνισης της αγγελίας και να την προσαρμόζεις ώστε να προσελκύεις περισσότερους υποψήφιους. Η ολοκληρωτική αλλαγή της αγγελίας όμως (π.χ. άλλη θέση εργασίας) είναι ενάντια στους όρους χρήσης του Jobmeup και υπάρχει κίνδυνος διαγραφής χωρίς ενημέρωση.

Στην εταιρεία μας χρησιμοποιούμε ειδικό web form για τις αιτήσεις υποψηφίων. Μπορεί το Jobmeup να συνεργαστεί με αυτό;

Ναι. Κατά τη δημιουργία μιας αγγελίας υπάρχει ένα πεδίο που λέγεται «Email/Website Αιτήσεων». Εάν εκεί προσθέσεις το url της φόρμας, τότε όταν ένας υποψήφιος πατήσει «Αίτηση» θα μεταφερθεί αυτόματα στο web form.

Δεν θα ήθελα να εμφανιστούν τα στοιχεία της εταιρείας στην αγγελία. Είναι εφικτό;

Ναι. Ουσιαστικά, θα πρέπει να συμπληρώσεις κάποιον όρο (π.χ. Ανώνυμη Εταιρεία) στο πεδίο Επωνυμία. Το email αιτήσεων όμως (δεν εμφανίζεται) πρέπει να είναι πραγματικό ώστε να λαμβάνεις αιτήσεις!

Πόσο διάστημα θα παραμείνει δημόσια η αγγελία μου;

Όλες οι αγγελίες παραμένουν δημόσιες για 30 ημέρες.

Εάν έχεις περισσότερες απορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας.