Είμαστε εσύ.

Σκεφτόμαστε και λειτουργούμε με βάση τις δικές σου ανάγκες, τα δικά σου θέλω, τις δικές σου απαιτήσεις. Με το δικό μας τρόπο.

Δεν είμαστε δημοσιογράφοι, ούτε ειδησεογράφοι, ούτε καν αρθρογράφοι. Δεν έχουμε συνεργασίες με ομίλους, με εταιρείες κολοσσούς. Δεν διοργανώνουμε career events. Δεν ξέρουμε κανένα “από το χώρο” και δεν μας ξέρει κανείς.

Είμαστε μια αμιγώς ελληνική start-up εταιρεία, νέων ανθρώπων παθιασμένοι με την τεχνολογία και τις ασύλληπτες δυνατότητες που προσφέρει, με το Marketing, το Human Resources, με τις φρέσκες και καινοτόμες ιδέες.

Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τις προσδοκίες κάποιων ανθρώπων και τα όνειρα κάποιων άλλων συνθέτοντας μια δημιουργική, ανθρώπινη και επαγγελματική σχέση.

Μας αρέσει να σχεδιάζουμε, να γράφουμε, να δουλεύουμε για τα δικά μας όνειρα και ακόμα περισσότερο να μεσολαβούμε για να πραγματοποιούνται τα όνειρα άλλων ανθρώπων.

Και κάπου εδώ, έπεσε η ιδέα στο τραπέζι:
Ένα site φρέσκο, εύκολο στη χρήση, με χρήσιμα εργαλεία, με πολλές δυνατότητες, απόλυτα σχεδιασμένο για τρεις σκοπούς:

Αν είσαι εργοδότης να βρεις τον κατάλληλο εργαζόμενο, γρήγορα, οικονομικά και με πολλά βοηθητικά εργαλεία στα χέρια σου.

Αν είσαι υποψήφιος να βρεις τη δουλειά που θέλεις πραγματικά να αφιερωθείς, το συντομότερο δυνατό και ταυτόχρονα να έχεις τη δυνατότητα οι εταιρείες να σε προσεγγίσουν απ’ ευθείας με βάση αυτό που είσαι.

Ο τρίτος, είναι όλα τα παραπάνω να γίνονται εύκολα, online, με ασφάλεια και ταχύτητα και να είναι λειτουργικά και αποτελεσματικά.

Μετά από μήνες σχεδιασμού, προγραμματισμού και πολύ, πάρα πολύ καφέ το Jobmeup ανέβηκε για πρώτη φορά στις 15 Σεπτεμβρίου 2015.

Ακόμα και η πιο μικρή λειτουργία του Jobmeup είναι φτιαγμένη με σκοπό να προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενώ ταυτόχρονα να χρειάζεται τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια και χρόνο από τον χρήστη.

Κάτι που καταλαβαίνει κάθε χρήστης του Jobmeup είναι ότι αυτό το Community δεν φτιάχτηκε με σκοπό το κέρδος, αλλά με σκοπό το αποτέλεσμα και την δημιουργία αξιοκρατικών ευκαιριών.

Ο ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός, σε συνάρτηση με μελέτες eye tracking έχουν σαν αποτέλεσμα η κάθε πληροφορία να βρίσκεται στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή και να είναι ευνόητη, ξεκάθαρη και μετρήσιμη.

Ταυτόχρονα, η εκμετάλλευση στο έπακρο των πιο σύγχρονων τεχνολογιών, έχει σαν αποτέλεσμα ένα απίστευτα γρήγορο site αλλά το σημαντικότερο, ένα site που ο οποιοσδήποτε μπορεί να χειριστεί με ευκολία όλο το 24ωρο.

Ο καθένας μπορεί να φτιάξει μόνος του την αγγελία του, να την επεξεργαστεί, να διαχειριστεί τις αιτήσεις, να επικοινωνήσει με άλλους χρήστες. O κάθε υποψήφιος μπορεί να φτιάξει μόνος του το Βιογραφικό του, να το επεξεργαστεί ή να το κρύψει οποιαδήποτε στιγμή, να ρυθμίσει αυτόματες ενημερώσεις για τις θέσεις που τον ενδιαφέρουν και πολλά ακόμα.

Τέλος, έχουμε φροντίσει κάθε εταιρεία ή υποψήφιος να κερδίζει πολλή περισσότερη προβολή, μέσω job search engines, social media, newsletters καθώς και μέσω content marketing.

Στην ουσία, φτιάξαμε το Jobmeup γιατί ξέρουμε καλά πως “ανθίζουν” οι άνθρωποι που κάνουν αυτό που πραγματικά αγαπούν και πως μαζί με αυτούς αναπτύσσονται και εξελίσσονται και οι εταιρείες στις οποίες εργάζονται.

Έχεις κάποια ιδέα που θα έκανε το Jobmeup καλύτερο; Είμαστε γεμάτοι αυτιά!